Република Српска

„ЖЕНСКО ПРЕДУЗЕТНИШТВО – ПОВЕЖИТЕ СЕ ЗА ПОКРЕТАЊЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ БИЗНИСА“

Привредна комора Србије – Европска мрежа предузетништва, Агенција Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN Women), Влада Републике Србије, Удружење пословних жена Србије и Европска банка за обнову и развој организују конференцију: „Женско предузетништво – повежите се за покретање и унапређење бизниса“, која ће бити одржана 6. и 7. октобра 2022. године, у великој сали ПКС, Ресавска 13-15

Главни циљ догађаја је да се унаприједи дијалог и размјени знање о темама од значаја за женско предузетништво, као и да се подстакне сарадња и умрежавање између жена предузетница на Западном Балкану. У оквиру догађаја предвиђена је конференција на којој ће се кроз више панела подстаћи дискусија на актуелне теме, попут трансформације бизниса, иновација, извора финансирања као и Б2Б састанци између предузетница.

Детаљније информације и агенду можете погледати на следећем линку: https://women-entrepreneurship-connect-to-create.b2match.io/.

Привредна комора Републике Српске је један од коорганизатора ових билатералних сусрета, а уколико Вам је потребна подршка при регистрацији учешћа стојимо Вам на располагању. Контакти у Привредној комори Републике Српске су Соња Милинчић (051 493 138, sonjam@komorars.ba) и Гордана Вишекруна (051 493 123, gordanas@komorars.ba).

Skip to content