Република Српска

Успоставите пословну сарадњу са њемачким компанијама кроз онлајн пословне сусрете

Европска мрежа предузетништва Републике Српске и Представништво њемачке привреде у БиХ, њемачке Спољнотрговинске коморе у земљама Западног Балкана (АХК), као и њемачко Удружење за управљање материјалима, увоз и логистику (БМЕ е.В.), вас позивају да будете дио регионалног Б2Б пројекта Њемачка иницијатива за проналажење добављача у земљама Западног Балкана 2021.

Датум одржавања: од 28.09.2021. до 15.10.2021. године у ОНЛАЈН формату.

Циљ пројекта је одабране компаније из Републике Српске/Босне и Херцеговине и земаља Западног Балкана спојити са њемачким компанијама које траже добављаче роба и услуга из тражених дјелатности пословања. Заинтересоване њемачке компаније долазе претежно из металопрерађивачког сектора, добављачког сектора за аутоиндустрију, сектора прераде и производње материјала од пластике, као и електро и електронског сектора.

Концепт пројекта се базира на Б2Б-matchmaking платформи:
➢ 53 профила заинтересованих њемачких компанија се налази у прилогу дописа, са описима дјелатности и конкретним производним захтјевима који су упућени компанијама у земљама Западног Балкана. У профилима њемачких компанија се наводе услови за босанскохерцеговачке произвођаче које треба испуњавати у свом производном портфолију како би се квалификовали за потенцијалну сарадњу.
➢ Своју заинтересованост за учешће у пројекту остварујете кроз попуњавање пријавног формулара.
➢ Пристигле пријаве се шаљу њемачким компанијама на увид које системом оцјењивања бирају фирме с којима желе одржати састанак у онлајн формату.
➢ Важна напомена: Учешће на Б2Б платформи остварујете уколико се њемачка компанија након увида у ваш пријавни образац и производну дјелатност одлучи на разговор.

Уколико сте се препознали као потенцијални добављач неке од њемачких компанија, позивамо вас да попуните пријавни формулар и пошаљете га на имејл: een@rars-msp.org и mirza.karahodza@ahk.ba најкасније до 17.06.2021. године.

Догађај се реализује под покровитељством Министарства за привреду и енергију СР Њемачке у оквиру Програма за развој страних тржишта за мала и средња предузећа СР Њемачке.

Додатне напомене:
• Пријавни образац се попуњава на енглеском језику, а попуњавају се само предвиђена поља за одговоре у колони Б.
• Пријавни образац мора бити достављен у Ексел формату.
• Службени језик на Б2Б догађају је енглески, тј. Б2Б састанци ће се одвијати на енглеском језику (или на њемачком језику).
• Број мјеста на Б2Б догађају је ограничен, тј. на догађају учествују само оне компаније које са својим производним програмом одговарају потребама њемачких компанија.
• Котизација за учешће на овом догађају се не наплаћује.

Више информација о самом догађају можете пронаћи ОВДЈЕ.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању свим заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

ПРИЛОГ:

Пријавни образац и списак њемачких компанија

Skip to content