Република Српска

Учествујте на Wegate самиту

„Жене предузетнице у срцу европског зеленог раста и дигиталне трансформације“, мото је другог WEgate самит, који ће, у оквир Европске мреже предузетништва, бити одржан 7. октобра 2021. године.

Привредна комора Републике Српске је један од коорганизатора овог догађаја.

Самит WEgate 2021 слави и подржава предузетнице трансформативним идејама! Фокус је на томе како предузетнице могу имати користи од зелене и дигиталне трансформације кроз интерактиван и занимљив догађај који ćе подијелити перспективе наше европске заједнице.

Биће представљене успјешне предузетнице и њихови пословни модели за будућност, а биће истакнуте и европске политике и стратегије финансирања које имају за циљ да Европу учине одрживијом, дигиталнијом и инклузивнијом.

За друго издање,“WEgate Summit“ иде потпуно виртуелно: један дан инспиративних прича, иновативних идеја и искустава и умрежавање са невјероватним женама предузетницама из Европе и шире!

Циљ је створити праву заједницу која ће удружити снаге у рјешавању пословних неприлика и поставити темеље успјешном предузетничком путовању жена широм Европе.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на овом виртуелном догађају, потребно је да извршите регистрацију на линку: https://wegate-summit-2021.b2match.io/home. Рок за регистрацију учешћа је 03.октобар 2021.године.

Skip to content