Република Српска

Учествујте на регионалној конференцији WEBIZ

Европска мрежа предузетништва Републике Српске позива све заинтересоване да присуствују регионалној конференцији под називом WEBIZ FESTIVAL BEOGRAD која ће се одржати 16. и 17.09.2021. године са почетком у 10 часова, на локацији Евент центар Just&Lobby, Дунавска 74 ц, Београд, Србија.

Током 2 дана програма публици ће се представити реномирани говорници из сектора телекомуникација, ИТ-а, финансијског сектора, ивент, крипто и блокчејн индустрије,  али и представници више стартапова из различитих сектора, са  циљем едуковања, дијељења искустава у пословању и успостављања потенцијалне сарадње.

У организацији конференције учествују и представници Европске мреже предузетништва Републике Српске, Факултета за пројектни и иновациони менаџмент Београд, ДСИ-a, ICTHub-a, ImpactHUB-a  и УСАИД-а , што  представља посебну вриједносту у сегменту повезивања предузетника из земаља региона , као и едукације у  новим трендовима и технологијама у пословању. На конференцији ће се такође представити и НВО сектор, представници Владе Републике Србије, компаније и предузетници из Србије, Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине, који послују у матичним земљама или  ЕУ.

Комплетан програм конференције можете видјети на званичном сајту www.webiz.me, гдје је могуће и купити улазнице онлине, доступне за све учеснике без обзира на земљу одакле долазе https://webiz.me/cart/. За додатне информације, молимо Вас да посјетите www.webiz.me или пошаљите упит на bogdan.stojiljkovic@webiz.me

Skip to content