Република Српска

Учествујте на пословном форуму у Пољској

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској, позива све  заинтересоване да учествују на Бизнис форуму који ће се одржати 4. јула 2019. године у склопу Самита Западног Балкана у Познању, Република Пољска. Очекује се присуство владиних делегација, представника грађанских организација и пословних  људи из 16 земаља: Албаније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Косова, Сјеверне Македоније, Србије, Аустрије, Бугарске, Хрватске, Француске, Грчке, Нјемачке, Пољске, Словеније, Италије и Велике Британије.

Идеја Самита је повезивање Западног Балкана са земљама Европске уније кроз синергију свијета политике, цивилног друштва и бизниса. Пољска агенција за инвестиције и трговину заједно са Министарством предузетништва и технологије одговорна је за организацију пословног дијела овогодишњег самита. Овогодишњи Бизнис форум ће се одржати под слоганом Growing Together који наглашава да само сарадња и одрживи развој могу осигурати добробит нашим друштвима у Европи.

У оквиру Форума одржаће се бројне панел сесије, презентације пословних људи са Западног Балкана и из Европске уније на изложбеним штандовима те Б2Б разговори. Предузетници ће имати јединствену прилику представити своју понуду, дијелити свој know-how и презентовати постигнуте успјехе.

Фокус пословних разговора током Форума биће на сљедећим секторима: енергетском, дигиталном, прехрамбеном и агротехничком. Догађај је отворен и за представнике осталих сектора привреде.

Званичан језик Пословног форума је енглески. Учешће на догађају је бесплатно након извршене регистрације.

Информације о Пословном форуму и Самиту Западног Балкана могу се наћи на линку: www.gov.pl/diplomacy/poznan-summit

Пријавни формулар за компаније можете да нађете на линку:  www.paih.gov.pl/Western_Balkans_Summit

Уколико имате додатних питања контакт имејл је poznan2019@paih.gov.pl

 

Skip to content