Република Српска

Учествујте на пословним сусретима у оквиру CeBIT 2017 у Хановеру, Њемачка

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као су-организатор пословних сусрета, позива субјекте из Републике Српске да учествују на пословним сусретима “Future Match” у оквиру сајма информационих и комуникационих технологија (ИКТ) CeBIT 2017 (20.3.-24.3.2017) у Хановеру, Њемачка.

Пословни сусрети се одржавају по 19 пут у организацију Европске мреже предузетништва (ЕЕН) и подршку ЕЕН-ове секторске групе за ИКТ.  Прошле године на сусретима је учествовало 277 предузећа и истраживачких организација из 35 земаља и одржано је преко 1000 билатералних састанака.

Учешће на пословним сусретима омогућава:

  • промоцију властитих производа, технологија и знања
  • проналажење рјешења за ИКТ проблеме и потребе,
  • проналажење нових комерцијалних, пословних и технолошких партнера и клијената,
  • дискусију о новим пројектним идејама,
  • приступ информацијама о трендовима и иновацијама у ИКТ-у.

Као дио CeBIT-а, учешће на пословним сусретима, подразумијева и приступ садржајима сајма, а неке од тема догађаја ове године су: комуникација и мреже, трговина и бакарство, интернет ствари, рјешења за управљање људским и другим ресурсима у предузећу, рјешења за маркетинг и продају, истраживање и иновације, сигурност, системи и софтвери без оператера, рјешења за управљање пословном документацијом, пословна интелигенција и системи складиштења података “у облаку”.

Осим тога за чеснике пословних сусрета предвиђени су и  додатни садржаји попут  тематске туре уз пратњу водича кроз штандове излагача из Доње Саксоније и Јапана, савјетодавне услуге о заштити интелектуалне својине у ИКТ-у,  финансирању истраживања у ИКТ-у из фондова Европске Уније, уласку на Њемачко и Јапанско тржиште.

С обзиром да се сусрети се одржавају у оквиру CeBIT -а, у цијену учешћа на пословним сусретима (110,00 ЕУР+ПДВ) урачуната је и карта за посјетиоце на цијелом сајму, а излагачи на сајму који уједно учествују и на пословним сусретима добијају 50% попуста на цијену штанда. Осим тога за учеснике из других сектора који наступају као купци ИКТ производа и услуга учешће на пословним сусретима је бесплатно.

Регистрација и додатне информације о пословним сусретима се налазе на линку www.futurematch.cebit.de, а рок за регистрацију је 7. Март 2017.

Skip to content