Република Српска

Позив на онлајн догађај „Дигитализација у производњи“ – EEN WB++ “PITCH & MATCH“

Занима вас тема дигитализације у производњи? Желите знати која рјешења нуде одабране ИТ компаније из регије?

Европска мрежа предузетништва, у сарадњи са WB++ иницијативом, организују једиствени онлајн „пич-меч“ догађај на тему Дигитализација у производњи који ће се одржати 22. септембра 2023. од 10 до 12:00 часова.

Учешће је бесплатно уз обавезну регистрацију путем линка  –  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvduurqTwjGNVN_X3i53PliX9rbootjLrw#/registration

Зашто учествовати?

  • Прилика да чујете дигитална рјешења из регије која могу бити корисна за ваш посао,
  • Упознајте предузећа из регије,
  • Умрежите се,
  • Пронађите будуће партнере за свој посао,
  • Сазнајте како вам Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) и ФИННО платформа могу помоћи у развоју вашег пословања.

Догађај WB++ заједничка је иницијатива партнера из земаља западног Балкана (+Словенија +Хрватска) с циљем повезивања компанија и јачања партнерства и повезивања у регији.

Европска мрежа предузетништва састављена је од готово 600 партнерских организација и институција, пружа одличне контакте и везе у 54 земље те повезује преко 3.000 стручњака из различитих подручја на локалном и интернационалном нивоу. Путем платформе ФИННО нуде се бесплатне услуге савјетовања за изворе финансирања иновација, интернационализацију и раст пословања.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Прилог:

Skip to content