Република Српска

Учествујте на E- commerce Supply Chain Challenge 2020 (ESCC2020)

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване који имају иновативна рјешења у области е – трговине да учествују на E- commerce Supply Chain Challenge 2020 (ESCC2020). Организатор догађаја је Enterprise Singapore у сарадњи са ИПИ Сингапур и Европском мрежом предузетништва Сингапур.

Ковид-19 пандемија је убрзала раст онлајн продаје, што је довело до потребе за оптимизацијом продуктивности и унапређењем укупних трошкова ланца вриједности е-трговине на одржив начин.

Свако рјешење може бити награђено са износом до S$2,000,000 кроз суфинансирање путем грант подршке (за прихватљива предузећа), од фазе прототипа до усвајања. Успјешна рјешења ће такође имати користи од позитивних референци купаца и добити шири приступ комерцијалним могућностима са потенцијалним међународним клијентима.

Учесници ће имати прилику да раде на реалним изазовима заједно са представницма познатих онлајн трговина као што су Ninja Van, SATS и Singapore Post, како би оптимизовали операције и омогућили раст на одржив начин. ESCC 2020 је дио програма Singapore National Innovation Challenges и има за циљ развој индустријских рјешења кроз иновативна партнерства између стартапа, малих и средњих предузећа и великих организација.

Уколико сте локални или међународни стартап, или мало и средње предузеће, уколико имате идеју како редефинисати овај сектор прикључите се изазову!

Рок за регистрацију учесника је 20. новембар 2020. године.

Линк за регистрацију и више информација о самом догађају доступно је ОВДЈЕ. Молимо Вас да током поступка израде профила учесника одаберете Развојну агенцију Републике Српске као канцеларију за подршку.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content