Република Српска

Шпанска интернет компанија специјализована за изнајмљивање, куповину нових и половних модела намјештаја, кућних апарата и деко брендова, тражи међународне партнере БРЕС20221216018

Мисија компаније је да читав процес опремања дома учини што флексибилнијим, једноставнијим и одрживијим нудећи најшири избор артикала најбољих брендова по најконкурентнијим цијенама  дајући приоритет задовољству купаца. Компанија посједује технолошку платформу високе додате вриједности (водеће онлајн тржиште у Европи), јавно доступно и посебно дизајнирано за посредовање између произвођача/дизајнера и крајњих купаца заинтересованих за изнајмљивање и куповину намјештаја, украсних предмета, кућних апарата и текстила.

Модел изнајмљивања омогућава оваквим компанијама да избјегну прелазак декапитализације са ЦАПЕКС на ОПЕКС (прелазак са улагања у имовину на оперативне трошкове), што им олакшава ширење на нова тржишта без великих почетних издатака.

Компанија тражи партнере као што су произвођачи и/или дизајнери намјештаја, декоративних предмета и опреме за домаћинство, као и друга онлајн тржишта и компаније у области некретнина које желе да испоруче комплетне пројекте.

Очекује се од партнера да су заинтересовани за потписивање комерцијалних, добављачких или аутсорсинг уговора по моделу шпанске компаније.

Skip to content