Република Српска

Румунски бренд који дизајнира и производи одјећу за дјецу (0-12 година), са врхунским квалитетом, тражи материјале са ГОТС сертификатом БРРO20221207016

Румунски бренд са међународним искуством, који производи одјећу за дјецу (0-12 година), тражи произвођаче ГОТС текстила.

Предузеће тражи ГОТС произвођаче текстила који испуњавају следеће захтјеве:

  1. 100% памучна композиција или мјешавина са еластином;
  2. способност дигиталне штампе на материјалу тражених модела и дезена;
  3. ткање материјала према одабраној структури, на назначеним бојама;
  4. мала количина повољна политика 50-100 м2 по испоруци. Годишње се произведе око 2000 комада који се састоје од панталона, сукњи, хаљина, мајица, кошуља дугих рукава и неколико додатака као што су капе, крагне, мараме.

Календар креирања почиње од јануара до марта, са испоруком готових производа до августа директно у бутике.

Производни процес се одвија у малим серијама од 2000 комада по колекцији и производе га мале компаније под надзором власника бренда. Техника шивања је француским шавовима који осигуравају удобност и гладак дизајн.

Општи приступ дизајну заснован је на бојама, контрастима, асиметријама, једноставним и удобним облицима. Штампе праве локални умјетници специјално за бренд.

Све у свему, позициониран је као врхунски ниш бренд који користи органске материјале (ГОТС), сваке године изнова осмишљавајући концепте дизајна и отиске.

Skip to content