Република Српска

Regional Innovation Forum 2020

Четврта CNN Tech 2020 konferencija биће одржана на Златибору од 29. јуна до 02. јула 2020. Организатори су Mašinski fakultet Univerziteta u BeograduInovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu i Centar za poslovne treninge.

У оквиру конференције, 01. јула 2020. биће одржан и Regional Innovation Forum 2020  i Б2Б састанци и Радионица у организацији Европске Мреже Предузетништва.

Погледајте Teme konferencije.

Форуму ће присуствовати представници Razvojne agencije Srbije i Fonda za inovacionu delatnost који ће презентовати своје програме у оквиру Радионице.
Директорка за мала и средња предузећа Развојне агенције Србије Јелена Цвијановић говориће на тему Извори финансирања за унапређење пословања малих и средњих предузећа, уз примјере добре и лоше праксе. Координатор канцеларије за трансфер технологија Млађан Стојановић у име Фонда за иновациону делатност говориће на тему Механизми финансирања иновација.
У оквиру Радионице присутнима ће се обратити и представници Zavoda za zaštitu intelektualne svojine који ће представити могуће начине заштите идеја на најефикаснији начин.

Очекује се учешће више од 40 компанија из региона (Црна Гора, Сjеверна Македонија и Босна и Херцеговина). Потврђени су и сљедећи учесници који су уједно коорганизатори скупа у оквиру Европске Мреже Предузетништва:

 

 

Б2Б састанци

Б2Б састанци представљају брз и лак начин за упознавање потенцијалних партнера. Информације се размјењују на претходно заказаним кратким састанцима од 15 минута. Уколико се покаже интересовање за сарадњу дискусију можете наставити у паузама скупа.

 

Онлајн регистрација

Registrujte se и поставите ваш профил и/или понуду за сарадњу.

У профилу представите технологију/производе/стручност/услуге које нудите, вид сарадње коју тражите и које идеје за сарадњу би сте жељели да размотрите са потенцијалним партнерима.

(Сви профили су постављени онлајн и свако ће имати приступ њима. Профил је могуће мијењати у било ком тренутку.)

 

Промоција објављених профила

Сви објављени профили биће интезивно промовисани од стране organiazatora i koorganizatora skupa из региона. Статистичка анализа 40 догађаја је показала да су профили са доста информација прегледани од 50 до 150 пута прије почетка саме конференције, као и након конференције.

 

Избор Б2Б састанака

  • емаил обавјештења

За сваки заказани састанак добићете обавјештење мејлом. Погледајте профиле који највише обећавају. Интелигентном претрагом пронађите партнере који одговарају вашим захтјевима. За само неколико минута пронађите будуће потенцијалне пословне сараднике.

  • заказивање Б2Б састанака

Када пронађете одговарајуће пословне сараднике, моћи ћете са њима да закажете састанак. Додатне састанке такође можете заказати, али имајте на уму да се састанци заказују по принципу фирст цоме – фирст сервед. Можете заказивати састанке, али такође се од вас може захтијевати састанак од стране других учесника.

Неколико дана прије конференције добићете Ваш распоред састанака.

 

Контакт за додатне информације 

Dr Miloš Milošević, M. Sc. Mech. Eng
Senior Scientific Researcher
mmilosevic@mas.bg.ac.rs

 

Skip to content