Република Српска

Пронађите пројектине партнере за предстојеће позиве у програму Хоризонт Европа – Кластер 6

Европске мрежa предузетништвa Републике Српске позива све заинтересоване да учествују на онлајн догађају „Horizon Europe – Cluster 6 calls 2021 – virtual brokerage event“ који ће се одржати 9. јула 2021. године. Организатор догађаја је Мрежа Националних контакт тачака Хоризонт Европе Bridge2 HE. Циљ догађаја је проналазак пројектиних партнера за предстојеће позиве у Хоризонт Европа – Кластер 6: Храна, Биоекономија, Природни ресурси, Пољопривреда и Животна средина!

Жеља организатора је да на једном мјесту окупи све релевантне учеснике који намјеравају да поднесу захтјев за финансирање у Хоризонт Европа – позиви кластера 6. Овај догађај ће помоћи у формирању конзорцијума за предстојеће позиве програма кластера 6, који ће бити отворени до октобра 2021.

Ко би требао да учествује?

Догађај је намијењен свима који су заинтересовани за учешће у европским пројектима у предстојећим темама Хоризонт Европа – кластер 6, као што су:

  1. Универзитети
  2. Истраживачки центри
  3. Приватне компаније (укључујући ИПМ и велике компаније)
  4. Локалне самоуправе
  5. Удружења /Федерације
  6. Јавне установе/владине организације
  7. Невладине организације
  8. Кластери , хабови
  9. Акционари ангажовани у R&D

Учешће на догађају је бесплатно, а регистрација и више информација о самом догађају доступни су на интернет страници: he-cluster6.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла een@rars-msp.org.

Skip to content