Република Српска

Прилика за успостављање пословне сарадње у сектору медицине и здравства

Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Привредном комором Самсун из Турске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују нa Међународним пословним сусретима “Black Sea Medical & Healthcare Online Matchmaking Event” који ће бити одржани 13. и 14. јула 2021. године онлајн.

Догађај је намијењен предузећима, универзитетима и истраживачким институцијама које послују у области медицине и здравства. Црноморски регион Турске, а посебно Самсун, има велики потенцијал у медицинско-здравственом сектору. Циљ овог догађаја је да помогне учесницима широм свијета у проналажењу партнера за развој производа, производњу и лиценцирање, партнерства у дистрибуцији, истраживачким сарадњама, заједничким подухватима, финансирању/инвестицијама или другим врстама партнерства.

Догађај се односи на сљедеће секторе:

  1. Медицински/хируршки инструменти
  2. Медицинска /хируршка опрема
  3. Медицински /хируршки текстил
  4. Медицински /хируршки импланти
  5. Медицинске/хируршке услуге
  6. Медицински /хируршки намјештај
  7. Фармацеутски производи
  8. Остали здравствени производи/услуге
  9. Медицинска/хируршка истраживања и/или иновације

Учешће на догађају је бесплатно, а регистрација и више информација о самом догађају доступни су на интернет страници: black-sea-medical-healthcare-online.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла een@rars-msp.org.

 

Skip to content