Република Српска

Презентација: Дигитализација производних процеса

Ажурно праћење производних процеса предуслов је напретка сваке производне фирме гдје год се она налазила, а то праћење је много лакше уз одговарајући софтвер прилагођен потребама те фирме. Иновациони центар Бања Лука  и Фирм контрол д.о.о  организују презентацију софтвера за праћење производње Фирм Контрол, који је недавно освојио треће мјесто на такмичењу за Најбољу технолошку иновацију РС.

Фирм Контрол је софтвер за праћење производње који се за разлику од сличних алата у потпуности налази на интернету и тако омогућава привредницима да увијек и са било које локације прате стање у својој производњи у свим фазама производног процеса, од улаза материјала, евиденције понуда, наруџби и отпремница, преко радних налога и магацина па до излазних фактура и разних извјештаја о ефикасности производње. На презентацији ће бити приказани начини на које се могу пратити производни процеси преко овог софтвера, а привредници ће имати прилику да изложе проблеме са којима се суочавају у праћењу сопствених производних активности због којих им треба нека врста електронске евиденције тих активности.

Да бисмо одржали фокус приче на конкретним проблемима и да бисмо имали довољно времена да покажемо како цофтер рјешава те проблеме, презентација ће бити ограничена на четири фирме, а свака фирма може повести максимално двије особе које ће присуствовати презентацији. У случају веће заинтересованости биће организоване и нове презентације у наредном периоду.

Презентација ће се одржати у уторак 29. јануара у просторијама Иновационог центра Бања Лука на адреси Младена Стојановића 4 у термину од 18:00 до 20:00 часова.

Пријаве путем е-маил адресе:  info@firmkontrol.com

За све додатне информације, контакт телефон: 065/544-969.

Више информација о самом софтверу можете погледати на: firmkontrol.com

Skip to content