Република Српска

Представљена FINNO платформа која нуди информације о доступним финансијским инструментима подршке за МСП

FINNO – Access2Finance and Innovation platform – нова платформа која нуди информације о финансијским инструментима и подршци за иновације доступним малим и средњим предузећима (МСП) у југоисточној Европи званично је представљена јуче.

Платформа је развијена у оквиру Европске мреже предузетништва и на иницијативу седам ЕЕН конзорција: Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Македоније и Словеније. Циљ платформе је раст и развој МСП у цијелој југоисточној Европи кроз побољшање њиховог приступа финансијама и фокусирањем на иновативни процес од пословних идеја до комерцијалног успјеха на међународном тржишту.

FINNO представља рјешење којим се олакшава избор између различитих врста финансијске и иновативне подршке за МСП, коју пружају различити ЕУ програми и институције. Нуди информације о свим релевантним и доступним облицима финансијске и иновативне подршке која одговара одређеном сектору пословања. Осим информативног карактера, платформа окупља МСП и финансијске институције укључене у одређене ЕУ програме, али такође повезује и иновативне међународне учеснике који би могли помоћи МСП да даље развијају своје пословање.

  • На које ЕУ фондове и финансијске програме можете аплицирати?
  • Како можете пронаћи МСП и финансијске институције укључене у одређене ЕУ програме?
  • Како да се повежете са међународним иновативним учесницима и унаприједите своје пословање?

FINNO је рјешење за сва питања.

Платформа је доступна на сљедећем линку: finno.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању свим заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content