Република Српска

Poziv za učešće na konferciji i poslovnim susretima u Beču

Spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije pod okriljem EEN mreže organizuje konferenciju “Machinery and Plant Engineering”, koja će se održati 28.novembra 2017.godine u Beču. Privredna komora Republike Srpske kao član EEN konzorcijuma Republike Srpske je koorganizator ove konferencije.

Učesnici ove konferencije i B2B razgovora u Beču, kako se navodi u pozivu za kompanije iz Republike Srpske, imaće priliku da upoznaju buduće kupce i dobavljače, nauče više o najaktuelnijim industrijskim trendovima, prošire mrežu i nađu nove poslovne partnere, dobiju znanje o novim tržištima, te prezentuju, diskutu i razvijaju nove projekte, iniciraju prekogranične kontakte i nauče o najaktuelnijim austrijskim tehnologijama i knowhow.

Učešće na konferenciji je besplatno.

Registracija je obavezna. Link za registraciju je https://www.b2match.eu/machinery2017. Rok za registraciju je 26.novembar 2017. godine.

Detaljnije informacije o konferenciji pogledajte OVDJE, a za sve dodatne informacije i eventualnu pomoć pri registraciji stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt osoba u Privrednoj komori Republike Srpske je gđa Gordana Višekruna, tel. 051 222 986, e-mail: gordanas@komorars.ba.

Skip to content