Република Српска

Позив за учешће: EUROPEAN SMART CITY 2021

Конзорциј TOPIC први пут организује догађај Enterprise Europe Network (конференције и пословни састанци) непосредно прије Виватецх-а (16. до 19. јуна) на пољу Smart City, 14. и 15. јуна 2021: EUROPEAN SMART CITY 2021.
Састојаће се од онлине састанака главних/кључних јавних или приватних учесника који траже добављаче иновативних рјешења у сљедећа три подручја: паметна мрежа, одржива градња, мобилност.
Обука од 1 сат и 30 минута биће понуђена европским добављачима “о томе како се приближити француском тржишту”. Ова сесија биће одржана 10. јуна.
Такође, биће одржане и три једночасовне радионице, од којих ће се свака фокусирати на Б2Б теме паметна мрежа, одржива градња и мобилност.
Регистрација за мала и средња предузећа (која желе упознати купце) кошта 150 евра за пакет, а догађај ће бити бесплатан за кључне учеснике.
С једне стране, траже се МСП која желе да се упознају с купцима и покажу своје иновације/иновативна рјешења. С друге стране, тражсе се кључни учесници у подручју паметне мреже, одрживе градње, мобилности, који имају изазове и траже иновативна МСП. Кључни учесници могу бити велике компаније/јавне организације и слично, које имају потребе и желе иновације/иновативне технологије/рјешења.
Уколико сте заинтересовани за учешће на овом догађају, потребно је извршити регистрацију на линку https://european-smart-city2021.vimeet.events/en/question/171.
За све додатне информације контакт особа у Привредној комори Републике Српске је Гордана Вишекруна (051 222 986, gordanas@komorars.ba).

Skip to content