Република Српска

Позив за SEE Automotive – Connect&Supply 2022 конференцију и пословне сусрете

Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са партнерима из Европске мреже предузетништва Србије Вас позива да се пријавите за конференцију SEE Automotive – Connect&Supply 2022 која се одржава од 31. маја до 01. јуна 2022. године у хотелу Crown Plaza у Београду.

Најзначајнији догађај у аутомобилској индустрији који осми пут заредом организују Аутомобилски кластер Србије и Развојна агенција Србије, окупиће водеће експерте из ове индустрије, а у циљу повезивања ОЕМ произвођача, ТИЕР1&2 компанија и релевантних јавних институција. У сарадњи са партнерима из Европске мреже предузетништва, биће одржани и Б2Б сусрети.

Регистрованим учесницима се пружа прилика да буду дио једног од најзначајнијих стручних и пословних скупова у овом дијелу Европе, када је у питању аутомобилска индустрија. Конференција ће окупити директоре, менаџере и управу познатих компанија попут Northvolt, Robert Bosch, Brose, ZF, Continental, Nidec, Toyo, Hilex, Leoni, Mitshubishi electric, Konnect- Volkswagen Group Innovation Hub и многих других.

Другог дана конференције велике Тиер1 компаније ће представити моделе како се постаје њихов добављач, као и које су њихове тренутне потребе за аутомобилским компонентама. Они ће такође учествовати на Б2Б састанцима који ће бити одржани другог дана конференције. Учешће на Б2Б сусретима је бесплатно, потребно је претходно регистровати се путем линка: see-automotive-connect-supply-2022.b2match.io

Агенда:

  1. јун – пословни сусрети са физичким присуством
  2. и 3. јун – пословни сусрети у виртуелној форми преко платформе

Претходне SEE Automotive конференције значајно су помогле пословном развоју СЕЕ аутомобилских компанија и показале да постоји потреба да то постане традиционалнији начин сарадње и размјене искустава. Ове године се очекује учешће преко 250 представника из чак 150 компанија аутомобилског сектора из Југоисточне Европе.

За конференцију се плаћа котизација, а више информација и пријава су доступни на линку   www.seeautomotive.com.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content