Република Српска

Позив за пословне сусрете у оквиру “HANNOVER MESSE”(Хановерског Сајам), од 24.04 до 28.04.2017.

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као суорганизатор у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на 13-тим интернационалним пословним сусретима у оквиру водећег свјетског индустријског сајма “HANNOVER MESSE”, који ће се одржати од 24.4.-.28.4.2017., у Хановеру, Њемачка.

У оквиру ових пословних сусрета, од 2005-те године одржано је преко 23 000 пословних састанака између више од 3000 предузећа. Пословни сусрети се организују у сарадњи са “Global Business & Markets Forum” (Глобалним пословим и тржишним форумом) у оквиру “HANNOVER MESSE”, као званичан догађај организован од стране “Deusche Messe”, њемачког предузећа познатог по водећим свјетским сајмовима и догађајима као што су CeBit и CeMat.

У складу са концептом и садржајем “HANNOVER MESSE” тематска оријентација пословних сусрета обухвата индустријску атоматизацију и информационе технологије, индустријске добављаче, производно инжењерство и услуге, енергетику и еколошку технологију, истраживање и развој, и трансфер технологија.

За овогодишњи догађај договорена је посебна сарадња са “Young Tech Enterprises” (Млада технолошка предузећа) иницијативом Хановерског Сајма, како би се нагласак ставио на учешће иновативних стартапа, са циљем да се подрже стартапи кроз унапређење њихових контаката како би привукли пажњу потенцијалних инвеститора и клијената.

Пословни сусрети укључују интензивне индивидуалне пословне састанке у ексклузивној атмосфери, подршку предузећима учесницима од стране велике интернационалне мреже партнера прије самог догађаја и професионалну подршку у току и наког догађаја.

Учешће у пословним сусретима је бесплатно за пријављене до 24.2.2017., с тим што се у случају отказивања учешћа наплаћује 150,00 еура. Након овог датума учешће је у пословни сусретима је 95,00 еура за излагаче на сајму или 100,00 еура за посјетиоце (a за сваку додатну особу из једног предузећа учешће се наплаћује додатних 75,00 еура).

Регистрација за учешће, као и додатне инфромације о догађају и учесницима се могу пронаћи на слиједећим линковима www.b2fair.com/hannovermesse2017 или www.een-matchmaking.com/hannovermesse2017.

Skip to content