Република Српска

Позив за подношење приједлога пројеката DIGI-B-CUBE

У оквиру Програма ЕУ за истраживање и иновације Horizon 2020 отворен је Позив за подношење приједлога пројеката DIGI-B-CUBE.

DIGI-B-CUBE пројекат подржава активности које су фокусиране на интегрисање дигиталних иновација и нових технологија у области медицинске дијагностике и повезаних ланаца вриједности. Мала и средња предузећа  (укључујући нове стартап субјекте) који послују у сектору здравства, медицине, биотехнологије, биофармације, информационих технологија или сличних сектора (роботика, аутоматизација, електроника, нанотехнологија итд.) могу аплицирати за финансирање у вриједности до 60.000,00 евра путем DIGI-B-CUBE ваучер шеме.

Мала и средња предузећа која су основана у једној од земаља чланица ЕУ, као и придруженој земљи програма H2020 (Босна и Херцеговина) су прихватљиви апликанти за финансирање путем DIGIBCUBE ваучера. Финансијска подршка ће бити усмјерена ка иницијацији и ширењу међусекторске сарадње са дугорочним ефектом на трансфер технологије, са циљем развоја иновација, нових рјешења, као и развоја производа и услуга.

Више информација о предметном позиву као и пратећу документацију можете пронаћи на линку https://digibcube.eu/open-calls/.

Молимо апликанте из Републике Српске да потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива на имејл een@rars-msp.org.

Skip to content