Република Српска

Poziv: Učestvujte na B2B susretima na @Hannover Messe 2019

Razvojna banka Donje Saksonije- Nbank iz Nemačke, dio Evropske mreže preduzetništva, u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizuje B2B susrete Technology & Business Cooperation Days koji će se održati od 01-04. aprila 2019. godine u Hanoveru tokom najvećeg sajma industrije i tehnologije Hannover Messe. Događaj okuplja inovativne kompanije i istraživačke organizacije u cilju pronalaženja partnera za nove razvojne i inovativne projekte.

Pozivamo Vas da se registrujete i uzmete učešće u B2B susretima putem zvaničnog portala (https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/)na kome možete pronaći više informacija o samom događaju kao i listu prijavljenih kompanija.

Ukoliko se prijavite do 15. februara 2019. učešće na B2B susretima je besplatno. Nakon toga, naplaćivaće se 119 eur.

Rok za prijavu je 17. mart 2019. godine.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH i ove godine organizuje predstavljanje domaćih preduzeća na sajmu Hanover Messe 2019.

Za sve dodatne informacije u vezi sa učešćem na Technology & Business Cooperation Days kontaktirajte nas na gordanas@komorars.ba  ili 051/222 986. Kontakt u Privrednoj komori Republike Srpske je Gordana Višekruna.

Skip to content