Република Српска

ПОЗИВ: Пословни форум привредника БиХ и Аустрије

Привредна комора Републике Српске у сарадњи са Спољнотрговинском комором Босне и Херцеговине, у оквиру Европске мреже предузетништва, и у сарадњи са Центром за интернационализацију  и Дрвним кластером Штајерске, организује Пословни форум привредника Босне и Херцеговине и Аустрије, и то 15. марта 2019. године. Пословни форум ће се одржати у просторијама Хотела Еуропа (Владислава Скарића 5, 71000 Сарајево), са почетком у 09:00 часова (регистрација учесника креће од 08:30h).

Програмом догађаја су планирана обраћања представника Спољнотрговинске коморе Босне и Херцеговине, Агенције за промоцију страних улагања у БиХ (ФИПА БиХ), реномираних стручњака из науке и праксе који ће презентовати  иновативна рјешења за модерну градњу дрветом у урбаним срединама, те представити трендове и улогу дрвета у области уређења ентеријера и продукт дизајна након тога и пословни састанци босанскохерцеговачких и аустријских привредника. Прелиминарни програм догађаја као и профили аустријских компанија се налазе у прилогу.

Пословни форум је намијењен фирмама из области дрвне и сродних индустрија, архитектима, грађевинским инжењерима, дизајнерима, инвеститорима и осталим заинтересованима.

Још једном Вас подсјећамо да је рок за пријаву учешћа најкасније до сриједе, 13.03.2019. године. Попуњене пријаве је потребно доставити мејлом на адресу gordanas@komorars.ba.  Контакт у Привредној комори Републике Српске је Гордана Вишекруна (051 222 986).

28 02 2019 draft program (002)

Prijavni obrazac za kompanije

Profili austrijske delegacije

Skip to content