Република Српска

Позив на Шесту Конференцију и трећи сајам предузетништва жена у Републици Српској „Одрживост као императив“

Позивамо Вас на Шесту Конференцију и трећи сајам предузетништва жена у Републици Српској „Одрживост као императив“, која ће бити организована у петак, 27.10.2023. године са почетком у 10:30 часова у Привредној комори Републике Српске (Бранка Ћопића 6, Бања Лука 78 000).

Основни циљ Конференције је, поред промоције предузетништва жена и размјене искустава предузетница из земље и региона, говорити о одрживости пословања и свим изазовима које носи.

Програмом догађаја предвиђен је панел са занимљивим гостима на тему одрживих ланаца снабдијевања, представљање искустава и примјера добре праксе, занимљиви пратећи садржаји, те сајамско представљање домаћих произвођача.

У оквиру Конференције и програма Европске мреже предузетништва биће организовани билатерални разговори регистрованих учесника.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна путем линка: https://b2b.komorars.ba/event/vi-konferencija-i-iii-sajam-preduzetnistva-zena-u-republici-srpskoj/. Рок за регистрацију је 25. октобар 2023. године.

Организација Конференције реализује се под окриљем Европске мреже предузетништва (Enterprise Europe Network-EEN).

Контакт особе у Привредној комори Републике Српске:

  • Јелена Родић (051 493 123, jelenat@komorars.ba);
  • Николина Доронтић Алибабић (051 493 138 nikolinad@komorars.ba);
  • Соња Милинчић (051 493 138 sonjam@komorars.ba);

Прелиминарни програм: Agenda 

 

Конзорцијум Европске мреже предузетништва чине Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Универзитет у Бањој Луци, Универзитет Источно Сарајево и Иновациони центар Бања Лука.

Skip to content