Република Српска

Позив на семинар „Значај електронске трговине и размјене података у пословању”

Привредна комора Републике Српске у сарадњи са ГС1 Босне и Херцеговине, у оквиру Европске мреже предузетништва, организује семинар на тему „Значај електронске трговине и размјене података у пословању“, која ће се одржати у сриједу, 08.11.2023. године, са почетком у 10 часова у Привредној комори РС, Бања Лука, ул. Бранка Ћопића 6, сала Сутјеска.

Идентификација, прикупљање и дијељење информација о производима чине срж и основ постојања ГС1 као међународне организације за стандардизацију, која прати савремене токове развоја трговине. ГС1 организација послује у преко 150 земаља у свијету, чије стандарде користи више од 2 милиона предузећа.

Циљ семинара је упознати учеснике са појмом и захтјевима електронске размјене података (ЕДИ), искуствима компаније Холдина д.о.о. Сарајево у кориштењу електронске размјене података (ЕДИ) и убрзању њихових пословних процесе. Учесницима ће бити представљено понашање потрошача у дигиталном добу, које су све предности кориштења QР кода, те примјена 2Д кода у логистичком обиљежавању и у ланцу набавке компаније Елмед д.о.о. Београд. Компанија Зебра Technologies д.о.о. Загреб ће представити како савремене технологије могу да унаприједе пословање логистичких центара и трговинских предузећа. Сљедивост производа је кључни елемент у обезбеђивању праћења квалитета и врхуске услуге за крајње кориснике и купце.

Семинар је бесплатан за све учеснике, а пријаве се врше најкасније до 07.11.2023. године, попуњавањем онлине пријавног обрасца на: Edukacije (komorars.ba).

Све додатне информације можете добити на телефон +387 51 493 138. Контакт особа је Соња Милинчић (sonjam@komorars.ba).

Програм семинара: Program GS1

Skip to content