Република Српска

Позив на радионицу “Примјеном дигиталних технологија до бољих пословних резултата”

Привредна комора Републике Српске у сарадњи са Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, уз подршку Европске мреже предузетништва (ЕЕN), организује радионицу на тему: “Примјеном дигиталних технологија до бољих пословних резултата“, која ће се одржати у просторијама Привредне коморе Републике Српске, 6. априла (четвртак) 2023. године са почетком у 11:00 часова.

Организацију радионице омогућио је пројекат “Иновације и дигитализација у малим и средњим предузећима у Босни и Херцеговини“, којег имплементира GIZ у име Њемaчке владе (BMZ).

Примјена дигиталних технологија доприноси ефикаснијем управљању ресурсима, стандардизацији пословних процеса, смањењу грешака у раду, оптимизацији трошкова као и доношењу одговарајућих пословних одлука на основу поузданих података.

Циљ организације радионице је да учесници унаприједе знање и размијене искуства у области истраживања тржишта дигиталног маркетинга, брендирања, електронске трговине и унапређења пословних операција.

Предавачи на радионици су сарадници њемачког Лувент Цонсултинг ГмбХ и уједно стручњаци за дигиталну трансформацију малих и средњих предузећа са дугогодишњим искуством:

  • Синиша Беговић, Хрватска и
  • Александар Мастиловић, БиХ

Присуство овој радионици ће бити могуће уживо у Привредној комори РС (Бања Лука, ул. Бранка Ћопића 6) и онлajн. Пријаве за овај догађај су могуће најкасније до уторка, 04.04.2023.године, путем овог ЛИНКА: Radionica “Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata” – Edukacije (komorars.ba)

Молимо Вас да приликом пријаве наведете начин праћења радионице (уживо или онлине). Уколико се одлучите за онлине праћења, линк за радионицу ће Вам бити достављен након пријаве.

Програм радионице

 

         

 

Све додатне информације можете добити на телефон +387 51 493 138. Контакт особа је Соња Милинчић (sonjam@komorars.ba).

Skip to content