Република Српска

Позив на пословну конференцију високих технологија

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословној конференцији високих технологија 2021 која ће се одржати у Азији 28-30. априла 2021. године путем Zoom апликације.

Захваљујући програму који су заједнички развили Међународно друштво за извршење лиценци и Европски завод за патенте, а који је успјешно покренут у Европи 2019. године, пословнa конференцијa високих технологија (HTBC) омогућиће учесницима да путем ове платформе науче како да искористе интелектуално власништво и нематеријалну имовину за пословни успјех.

Статистика Европског петентног завода и економска истраживања показују да ће мала и средња предузећа (МСП) широм Европе, која имају патенте, доживјети висок раст. Практични примјери и кључни кораци који ће бити презентовани на конференцији за патентирање интелектуалног власништва (ИП) пружиће могућност МСП да остваре раст кроз примјену пословне стратегије и управљања са ИП.

Kонференцијa пружа и могућност умрежавања са међународном листом власника предузећа, ИП стручњацима, истраживачким институцијама и представницима владе у интерактивним виртуелним разговорима. Догађају ће присуствовати највеће компаније које су регистовали своје интелектуално власништво и преко 35 стручњака као сто су: ZTE, Qualcomm, Lenovo, GExVal (биотехнолошка издвајања из Takeda Pharmaceuticals), CSIRO, Сингапур IMDA (о отвореним иновацијама) и SGInnovate и из цијеле Азије (Сингапур, Јапан Кина, ANZ, Филипини, Тајланд) и Европе.

Све додатне информације о догађају као и начин регистрације можете пронаћи на линку: https://www.redevents.com.sg/lesi-highgrowthtech2021

04_28_21 – LESI Hybrid Business Conference 2021 – eDM v7

Skip to content