Република Српска

Позив на пословне сусрете у оквиру AGRA 2016 сајма у Горњој Радгони, Словенија 23. Августа, 2016

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Привредна комора Репубике Српске, као један од роганизатора међународних пословних сусрета у оквиру Европске мреже предузетништва у Словенији, позивају све заинтересоване пословне субјекте и институције да учествују на пословним сусретима који ће се оджати у оквиру 54-тог Међународног сајма пољопривреде и хране – AGRA 2016, 23. августа 2016. у Горњој Радгони, Словенија.

AGRA Сајам је један од највећих догађаја у Словенији и региону, са преко 50 година традиције, који окупља 1700 излагача из 30 земаља, те све представнике кључних инситуција и укључује преко 150 професионалних и друштвених догађаја у току сајма.

Пословни сусрете, организује Мариборска развојна агенција, као посебан догађај у оквиру сајма, који подразумијева реализацију унапријед договорених двадесетоминутних састанака, са циљем остваривања конкретне пословне сарадње са субјектима из 30 земаља.

Један на један састанци се организују између субјеката који траже и нуде технологију/ знање, посредовање, заступање, дистрибуцију, заједничко улагање, франшизу, производњу или услугу, подизвођаче, инвестицију, аквизицију, истраживачко развојне услуге или потенцијалне партнере за заједничко учешће у Европским пројектима.

Тематски фокус пословних сусрета су пољопривреда и прехрамбена индустрија, шумарство/дрвопрерада, те паковање, технологија паковања и логистика.

Рок за пријаву учешћа у пословни сусретима је 18.08.2016., а пријава и додатне информације о догађају се могу пронаћи на адреси http://meet4businessagra2016.talkb2b.net/.

Skip to content