Република Српска

Poziv na poslovne susrete u okviru AGRA 2016 sajma u Gornjoj Radgoni, Slovenija 23. Avgusta, 2016

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Privredna komora Repubike Srpske, kao jedan od roganizatora međunarodnih poslovnih susreta u okviru Evropske mreže preduzetništva u Sloveniji, pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte i institucije  da učestvuju na poslovnim susretima koji će se odžati u okviru 54-tog  Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane – AGRA 2016, 23. avgusta 2016. u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

AGRA Sajam je jedan od najvećih događaja  u Sloveniji i regionu, sa preko 50 godina tradicije, koji okuplja 1700 izlagača iz 30 zemalja, te sve predstavnike ključnih insitucija i uključuje preko 150 profesionalnih i društvenih događaja u toku sajma.

Poslovni susrete, organizuje Mariborska razvojna agencija, kao poseban događaj u okviru sajma, koji podrazumijeva realizaciju unaprijed dogovorenih dvadesetominutnih sastanaka, sa ciljem ostvarivanja konkretne poslovne saradnje sa subjektima iz 30 zemalja.

Jedan na jedan sastanci se organizuju između subjekata koji traže i nude tehnologiju/ znanje, posredovanje, zastupanje, distribuciju, zajedničko ulaganje, franšizu, proizvodnju ili uslugu, podizvođače, investiciju, akviziciju, istraživačko razvojne usluge ili potencijalne partnere za zajedničko učešće u Evropskim projektima.

Tematski fokus poslovnih susreta su poljoprivreda i prehrambena industrija, šumarstvo/drvoprerada, te pakovanje, tehnologija pakovanja i logistika.

Rok za prijavu učešća u poslovni susretima je 18.08.2016., a prijava i dodatne informacije o događaju se mogu pronaći na adresi http://meet4businessagra2016.talkb2b.net/.

Skip to content