Република Српска

Позив на пословне сусрете у области производње хране

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на Међународним пословним сусретима – AgroBB@NSFair који ће се одржати у оквиру 86. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду.
Пољопривредни сајам представља водећи сајам из области агробизниса у централној и југоисточној Европи и одржава се у периоду од 11. до 17. маја 2019. године на Новосадском сајму, Конгресни центар „Мастер“, док ће међународни пословни сусрети бити одржани 14. маја 2019. године.
Основна циљна група су произвођачи и трговци хране и пића, али догађај је отворен и за повезане секторе као што су пољопривредна механизација, ђубрива и средства за заштиту биља, паковања, обновљиви извори енергије у пољопривреди, опрема за производњу и прераду хране итд.

Циљ сајма је да подстакне пословну сарадњу кроз већи обим размјене прехрамбених производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на трећим тржиштима у области размјене знања, технологије и унапређење конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.
Учешће на догађају је бесплатно, а учесници сами обезбјеђују улазницу на сајам и покривају евентуалне трошкове превоза и смјештаја у Новом Саду.
Регистрација, као и више информација у вези са догађајем, доступни су на службеној интернет страници догађаја: http://agrob2b2019.talkb2b.net/

Контакт особe у Републичкој агенцији за развој малих и средњих предузећа Републике Српске су:

Александар Вуковић, тел.: 051/222-152, имејл: aleksandar.vukovic@rarsmsp.org;

Дејан Шешлија, тел.: 066/714-313, имејл: dejan.seslija@rarsmsp.org;

Сања Радуловић, тел.: 051/222-157, имејл: sanja.radulovic@rarsmsp.org;

Skip to content