Република Српска

Позив на онлајн догађај „Дигитализација у пољопривредно-прехрамбеном сектору“ – EEN WB++ “PITCH & MATCH“

Европска мрежа предузетништва, у сарадњи са WB++ иницијативом, организују једиствени онлајн „пич-меч“ догађај на тему „Дигитализација у пољопривредно-прехрамбеном сектору“ који ће се одржати 10. маја 2023. од 10:00 до 12:00 часова.

Учешће је бесплатно уз обавезну регистрацију путем линка  – LINK.

Зашто учествовати?

  • Прилика да чујете дигитална рјешења из регије која могу бити корисна за ваш посао,
  • Упознајте предузећа из регије,
  • Умрежите се,
  • Пронађите будуће партнере за свој посао,
  • Сазнајте како вам Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) и ФИННО платформа могу помоћи у развоју вашег пословања.

Догађај WB++ заједничка је иницијатива партнера из земаља западног Балкана (+Словенија +Хрватска) с циљем повезивања компанија и јачања партнерства и повезивања у регији.

У оквиру догађаја представиће се дванаест ИКТ компанија (са презентацијама у трајању 3-5 минута) из наше регије. Након представљања ИКТ фирми, предвиђена је организација B2B сусрета путем Zoom breakout rooms у циљу успостављања сарадње, као и питања и дискусију на крају догађаја.

Овај позив је за све који желе да добију нове информације о актуелним рјешењима у дигитализацији пољопривредно-прехрамбеног сектора, који желе да добију одређене одговоре од стручњака из ИКТ компанија.

Исто тако, позивамо ИКТ компаније које имају конкретна рјешења да се пријаве на ict@komorars.ba или slobodand@komorars.ba, како би ушли у ужи круг за избор ИКТ компанија које ће презентовати своја рјешења на овом догађају. Све ИКТ компаније требају да се јаве секретару гранског удружења за ИКТ индустрију у Привредној комори РС и савјетнику у EUNORS мрежи, Слободану Драгичевићи на: 051/493 136, slobodand@komorars.ba.

 

Европска мрежа предузетништва састављена је од готово 600 партнерских организација и институција, пружа одличне контакте и везе у 54 земље те повезује преко 3.000 стручњака из различитих подручја на локалном и интернационалном нивоу. Путем платформе ФИННО нуде се бесплатне услуге савјетовања за изворе финансирања иновација, интернационализацију и раст пословања.

Skip to content