Република Српска

ПОЗИВ КОМПАНИЈАМА ИЗ МЕТАЛСКЕ, МАШИНСКЕ, ЕЛЕКТРО И АУТО ИНДУСТРИЈЕ: „УМРЕЖАВАЊЕ ЗА БУДУЋНОСТ: Западни Балкан и Њемачка“

Европска мрежа предузетништва у сарадњи са Коморским инвестиционим форумом Западног Балкана 6 (KIF ZB6), а у оквиру пројекта који се спроводи са Асоцијацијом њемачких привредних комора, организује дводневни догађај за умрежавање компанија из металске, машинске, електро и аутомобилске индустрије. Привредна комора Републике Српске је један од коорганизатора догађаја.
„Умрежавање за будућност: Западни Балкан и Њемачка“ је усмјерен на повезивање њемачких купаца и менаџера ланаца снабдјевања са квалификованим произвођачима у аутомобилској, металској и електро индустрији са Западног Балкана како би се пронашли поуздани добавлјачи производа за производњу делова и компоненти, као и оних који долазе из комплементарних индустрија.
Радни језик догађаја је енглески. Можете се пријавити путем сљедећег линка: https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/
Региструјте се већ данас и истражите све могућности за проналажење одговарајућег пословног партнера! Учешће је бесплатно. Регистрација за догађај је отворена до 8. децембра. Термини састанака се бирају у складу са агендом која је приказана на платформи.
За све додатне информације и евентуалну подршку приликом регистрације, котектирајте Гордану Вишекруну и Јелену Родић у Привредној комори Републике Српске (051 222 986).

Skip to content