Република Српска

Пословни сусрети у оквиру Сајма туризма у Београду

Развојна агенција Републике Српске позива све заинтересоване да учествују на пословним сусретима у оквиру 44. Међународног сајма туризма.  Сајам туризма одржаће се од 23. до 26. фебруара 2023. године на Београдском сајму у Београду, Србија. Традиционално, на сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније и међународни тур-оператори.

Паралелно ће се на Београдском сајму одвијати и 18. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме ХОРЕЦА-ОПРЕМА, који ће приказати најсавременију опрему за хотелске и угоститељске објекте.

Фокус догађаја је на пословним контактима учесника и пословних посјетилаца гостију из земље, региона, као и традиционалних тржишта гдје наши људи путују и оних одакле долази највећи број туриста. С тим у вези, и ове године биће организовани дводневни Б2Б сусрети, на којима ће сви регистровани учесници имати прилику да се састану са представницима бројних компанија, на унапријед заказаним састанцима.

Б2Б састанци одржаће се 23. и 24. фебруара 2023. године, према сљедећем  распореду:

  • 23.02.2023. од 11:00 до 17:00 сати
  • 24.02.2023. од 10:30 до 17:00 сати

За учешће на овим сусретима, потребно је да се претходно региструјете на Б2Б платформи догађаја. Рок за регистрацију је 22. фебруар 2023. године.

Б2Б састанци организовани су уз подршку Привредне коморе Србије и партнера у оквиру Европске мреже предузетништва.

Више информација о Сајму туризма доступно је на веб-сајту Београдског сајма.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content