Република Српска

Poslovni susreti u okviru “Partnering day 2017”

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na poslovnim susretima  “ Partnering day 2017“ u Gracu 21. septembra 2017. godine. Organizator ovog događaja su Styrian and Carinthian universities as part of the Knowledge Transfer Centre South (WTZ Süd), a Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske je jedan od koorganizatora.

Poslovni susreti odnose se na tehnonologiju u zdravstvenom sektoru, prije svega na uređaje, lijekove, vakcine, i ostale proizvode koji mogu doprinijeti rješavanju zdravstvenih problema i poboljšanju kvaliteta života.
Registracija, kao i  više informacija oko događaja  dostupni su na službenoj intertnet stranici događaja: https://www.b2match.eu/partneringday2017 .

Krajnji rok za registraciju je 20.09.2017. godine.

Poslovni susreti u okviru “Partnering day 2017”

Европска мрежа предузетништва Републике Српске позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословним сусретима  “ Partnering day 2017“ у Грацу 21. септембра 2017. године. Организатор овог догађаја су Styrian and Carinthian universities as part of the Knowledge Transfer Centre South (WTZ Süd), а Европска мрежа предузетништва Републике Српске је један од коорганизатора.

Пословни сусрети односе се на технонологију у здравственом сектору, прије свега на уређаје, лијекове, вакцине, и остале производе који могу допринијети рјешавању здравствених проблема и побољшању квалитета живота.

Регистрација, као и  више информација око догађаја  доступни су на службеној интертнет страници догађаја: https://www.b2match.eu/partneringday2017 .

Крајњи рок за регистрацију је 20.09.2017. године.

Skip to content