Република Српска

Пословни сусрети AGROSYM B2B 2019

Пољопривредни факултет Универзитета у Источном Сарајеву, као члан Европске мреже предузетништва Републике Српске, у сарадњи са Организационим комитетом X Међународног пољопривредног Симпозијума Agrosym 2019 и великим бројем партнера широм свијета, организује AGROSYM 2019 B2B пословне сусрете (http://agrosym2019.talkb2b.net/).

AGROSYM 2019 B2B пословни сусрети ће се одржати 3.10.2019. године са почетком у 15.30 – 18.00 у хотелу Термаг, Јахорина, Пале. Регистрација је бесплатна и обавља се путем линка http://agrosym2019.talkb2b.net/members/register

Паралелно са одржавањем AGROSYM B2B догађаја, у истом мјесту, одржаће се X међународни симпозијум Agrosym 2019 (http://agrosym.ues.rs.ba/index.php/en/preliminary-programme), који већ 10 година представља годишњу платформу за међународну дискусију о пољопривреди, храни, руралном развоју, окружењу и шумарству. Уколико желите да се региструјете и присуствујете и X међународном симпозијуму Agrosym 2019 регистрацију можете обавити путем линка http://agrosym.ues.rs.ba/index.php/en/registration

AGROSYM 2019 B2B пословни сусрети ће омогућити учесницима да директно промовишу различите институције и њихове активности, производе и услуге, иновације, успоставе нове пословне контакте, креирају нове пројектне идеје, потпишу значајне уговоре, остваре пословну сарадњу, размјене знања и искуства. Такође, успостављање везе академске заједнице и научних постигнућа са професионалним сектором биће омогућено, а размјена искустава о могућностима примјене различитих научних резултата биће наглашена.

Кључни фокус овог догађаја јесте да омогући конекцију различитих домаћих приватних и јавних институција, као и малих и средњих предузећа, са институцијама које долазе из различитих крајева свијета узимајући у обзир да је AGROSYM прошлу 2018 годину имао око 1200 представника из 85 различитих земаља.

Иначе, AGROSYM покрива сљедећа тематска подручја: биљна производња, заштита биља и сигурност хране, органска пољопривреда, заштита животне средине и управљање природним ресурсима, сточарство, рурални развој и агроекономија, шумарство и пољопривредно шумарство.

Контакт особа на Универзитету у Источном Сарајеву је др Ненад Марковић, qaofficeuis@gmail.com, 057/320-330.

Skip to content