Република Српска

Посјетите Horeca, Gastrofood, Enoexpo 2021

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва , заједно са партнерима из Пољске позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на  међународним пословним сусретима  који се одржавају у оквиру сајма  Horeca / Gastrofood / Enoexpo 2021 у Кракову, Пољска.

Сајам Horeca у Кракову – у складу са сада већ устаљеном традицијом, је догађај број један у прехрамбеној индустрији и хотелијерству у Пољској и комбинован је са окупљањем представника винске индустрије под називом Enoexpo сајам. Horeca / Gastrofood  посјећује преко 15.000 гостију из цијеле Пољске, као и из Словачке, Чешке,  Украјине и других земаља професионално везаних за угоститељство, хотелијерство и вино. Поред тога, 75% њих су особе одговорне за одлуке о куповини у својим компанијама.

Комбинација наведених догађаја, произвођача и увозника вина, одлична је прилика да своје производе представите клијентима из HoReCa индустрије и пронађете дистрибутера на овом динамичном тржишту. То је једини догађај ове врсте у Европи који окупља толики број представника винске индустрије под једним кровом.

Сајам је присутан на тржишту више од 28 година и један је од најважнијих догађаја у Пољској који покрива гастрономску, хотелску и винску индустрију.

Учешће на међународним онлајн пословним сусретима  је бесплатно и регистрација учесника је могућа најкасније до 16. новембра 2021. године. За више информација о догађају и регистрацији на исти кликните на сљедећи линк  horeca-gastrofood-enoexpo-2021.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content