Република Српска

Почео нови циклус обука из области продаје и маркетинга под називом „Продајно – маркетиншка академија за предузећа из Републике Српске“

Академија из области продаје и маркетинга, коју је за предузећа из Републике Српске организовала Развојна агенција Републике Српске у оквиру Европске мреже предузетништва, почела је у Добоју. Академија ће омогућити полазницима да стекну додатна теоријска и практична знања и овладају вјештинама стратешког планирања у области продаје и маркетинга, како би за своје предузеће креирали продајно-маркетиншку стратегију која ће им омоугућити ефикаснију реализацију пословних циљева. Обука ће се одржавати у периоду од 30. септембра до 20. децембра 2022. године у неколико термина, а са полазницима ће бити организован и менторски рад, како би им се помогло приликом дефинисања основних елемената њихових акционих планова. Током обука које обухватају теоријски и практични дио биће обучено 18 предстваника предузећа.

Ово је друга година да Агенција организује академију из области продаје и маркетинга. У првом циклусу обуку је прошло укупно 9 представника предузећа.

Skip to content