Република Српска

Отворене пријаве за EU4Tech програм инвестиционе спремности

Учешће у EU4TECH програму инвестиционе спремности, доноси вам могућност да интензивно радите са групом међународних ментора и експерата из партнерских организација Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology и Technology Transfer Interface T3I и да учествујете на три радионице на којима ћете радити на развоју својих пројеката у циљу што бољег представљања инвеститорима и њиховог проналажења. На крају програма, имаћете могућност да своје пројекте директно представите, групи од преко 20 међународних инвеститора, на инвестиционом догађају који је заказан за средину маја и који ће бити одржан у Београду.

Учесници ће имати могућност да закажу директне састанке са инвеститорима током трајања догађаја.

Два нивоа апликације и предавања

1) Почетни ниво – Усмјерен ка стартапима у раној фази развоја, који су на почетку припреме за инвестицију

2) Напредни ниво – Усмјерен ка стартапима који показују напредни ниво спремности за инвестицију

Пријавите се путем овог линка!

Шта добијам учешћем на овом програму? Добијате прилику да представите ваш бизнис пројекат пред 20+ интернационалних и регионалних инвеститора. Такође, постоји могућност организовања 1 на 1 састанака са инвеститорима, у складу са њиховим распоредима и доступношћу.

Који тип бизнис пројеката програм подржава? Подржава сва предузећа која већ развијају или су развили своје производе и услуге. Уколико сте иновативни, локални бизнис, који има циљ да се рашири на друга тржишта и/или да прошири свој бизнис, можете се пријавити. Уколико сте спремни да издвојите власнички удио у предузећу, у замјену за инвестицију, или уколико имате друге приједлоге у смислу подјеле профита.

Које индустрије програм подржава? Програм подржава све секторе.

Ко су ментори и експерти? Имаћете могућност да радите са многим менторима и експертима који долазе из мреже EU4Tech партнера – Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology и Technology Transfer Interface T3I.

Учешће у цјелокупном програму, укључујући и сам финални догађај, биће потпуно бесплатно за свих 35 изабраних тимова.

Апликације за програм су отворене до 10. марта 2019.

Више детаља на: www.eu4tech.eu

Skip to content