Република Српска

Одржава се округли сто „Развој дуалног образовања у Републици Српској“ у Бијељини

Универзитет у Источном Сарајеву и Град Бијељина организују округли сто под називом „Развој дуалног образовања у Републици Српској у оквиру међународног пројекта Ерасмус+ „Јачање капацитета у развоју дуалног високог образовања у Босни и Херцеговини“ уз подршку Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС).

Округли сто ће се одржати 29.06.2020. године у Центру за културу „Семберија“ Бијељина, ул. Патријарха Павла 1, 76300 Бијељина, са почетком у 12 часова.

Циљ округлог стола јесте дефинисање праваца развоја дуалног образовања у Републици Српској (средње школе и високо образовање), усклађивање студијских програма Универзитета са потребама привреде града Бијељина, повезивање семберске привреде и пољопривреде и образовног система, те упознавање присутних са капацитетима Европске мреже предузетништва (ЕУНОРС).

Предавачи на округлом столу су представници Привредне коморе Републике Српске Александра Михајловић Бијелић и Драган Шепа, представници Универзитета у Источном Сарајеву Ненад Марковић и Срђан Лалић, као и представници града Бијељина.

Позивају се сви заинтересовани да узму учешће на округлом столу.

Skip to content