Република Српска

Održan sastanak EEN konzorcijuma iz Bosne i Hercegovine

Članovi konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske i Federacije BiH, na sastanku održanom 29. juna, u prostorijama Spoljnotrgovinske komore BiH u Sarajevu, dogovorili su održavanje zajedničkih obuka za osoblje Mreže, promociju aktivnosti, organizaciju poslovnih susreta i drugih događaja u okviru EEN-a.

Takođe, na sastanku su razmijenjena iskustva u dosadašnjem radu o okviru Mreže, a bilo je riječi i o tehničkim pitanjima u vezi sa implementacijom aktivnosti prema pravilima Evropske komisije.

Podjećamo, oba konzorcijuma iz BiH prošlog mjeseca potpisali su ugovor sa Evropskom komisijom o finansiranju rada Mreže iz COSME i Horizont 2020 programa.

Одржан састанак ЕЕН конзорцијума из Босне и Херцеговине

Чланови конзорцијума Европске мреже предузетништва Републике Српске и Федерације БиХ, на састанку одржаном 29. јуна, у просторијама Спољнотрговинске коморе БиХ у Сарајеву, договорили су одржавање заједничких обука за особље Мреже, промоцију активности, организацију пословних сусрета и других догађаја у оквиру ЕЕН-а.

Такође, на састанку су размијењена искуства у досадашњем раду о оквиру Мреже, а било је ријечи и о техничким питањима у вези са имплементацијом активности према правилима Европске комисије.

Подсјећамо, оба конзорцијума из БиХ прошлог мјесеца потписали су уговор са Европском комисијом о финансирању рада Мреже из COSME и Хоризонт 2020 програма.

Održan sastanak EEN konzorcijuma iz Bosne i Hercegovine

28.06.2017. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, održan je sastanak dva konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva iz Bosne i Hercegovine.

EEN konzorcijum za Republiku Srpsku i EEN konzorcijum za Federaciju BiH, sastali su u svrhu dogovaranja zajedničkih aktivnosti EEN mreže u Bosni i Hercegovini u naredom periodu, a u svijetlu nedavnog potpisivanja ugovora oba konzorcijuma sa Evropskom komisijom o finansiranju rada mreže iz COSME i Horizont 2020 programa.

U skladu s tim, za naredni period dogovarane su obuke za osoblje mreže, promocija aktivnosti mreže, organizacija poslovnih susreta i drugih događaja u okviru mreže. Osim toga sastanak je bio prilika za razmjenu iskustava i diskusiju o tehničkim pitanjima koja proizilaze iz rada u mreži.

Skip to content