Република Српска

Одржан онлајн догађај „Дигитализација у туризму WB++“

Европска мрежа предузетништва, у сарадњи са WB++ иницијативом (West Balkans +Slovenia +Croatia), данас је одржала регионални онлајн „пич-меч“ догађај за мала и средња привредна друштва на тему „Дигитализација у туризму“.

Догађај WB++ заједничка је иницијатива партнера из земаља западног Балкана (+Словенија +Хрватска) с циљем повезивања компанија и јачања партнерства и повезивања у регији.

На догађају је учествовало 15 компанија из Србије, Хрватске, Црне Горе, С. Македоније и Босне и Херцеговине, од којих 4 из Републике Српске: Lanaco д.о.о. Бања Лука, Maxcode д.о.о. Бијељина, Page д.о.о. Источно Сарајево и Antena-Net д.о.о. Теслић.

Догађај је био прилика за упознавање са предузећима из регије, умрежавање и проналазак будућих партнера, представљање својих дигиталних рјешења, те упознавање са могућностима које Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) и ФИННО платформа могу пружити у развоју вашег пословања.

Ово је први догађај на којем су представљени софтверски алати и рјешења у процесу дигитализације у сектору Туризма, те се очекује наставак оваквих догађаја за остале секторе привреде. У току догађаја су организоване собе за састанке са компанијама и учесницима, којих је било око 200.

 

Европска мрежа предузетништва састављена је од готово 600 партнерских организација и институција, пружа одличне контакте и везе у 54 земље те повезује преко 3.000 стручњака из различитих подручја на локалном и интернационалном нивоу. Путем платформе ФИННО нуде се бесплатне услуге савјетовања за изворе финансирања иновација, интернационализацију и раст пословања.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

Skip to content