Република Српска

Međunarodni poslovni susreti “Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event”

Deveti poslovni susreti Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event, u okviru međunarodnog sajma hrane RIGA FOOD (06-09.09.2017.), biće održani 08.09.2017. godine u Rigi (Latvija). Sajam prehrambene industrije – RIGA FOOD koji se održava u periodu 06-09.09.2017. godine u Rigi najveći je sajam prehrambene industrije na Baltiku. Na sajmu se predstavljaju trendovi razvoja prehrambene industrije, a svake godine učestvuje veliki broj ozbiljnih i pouzdanih preduzeća. Na posljednjem 21. međunarodnom sajmu „RIGA FOOD 2016“ predstavilo se više od 700 kompanija iz 35 zemalja i 12 nacionalnih kolektivnih štandova. Na izložbi je prisustvovalo više od 37.500 posetilaca i profesionalaca iz 40 zemalja. Više informacija o sajmu dostupno je na zvaničnoj veb prezentaciji sajma http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/.

Kroz bilateralne sastanke, Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event daje kompanijama mogućnost pronalaska novih partnera i poslovnih mogućnosti u prehrambenom sektoru, u smislu prenosa novih tehnologija, komercijalnih sporazuma, podrške istraživanju i razvoju.

Privredna komora Republike Srpske kao član Konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske – EUNORS, jedan je od suorganizatora ovih susreta. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovim bilateralnim susretima potrebno je da registrujte profil svoje kompanije  na veb stranici https://www.b2match.eu/rigafood2017 , gdje možete naći i više informacija o samom događaju, učesnicima i sl. Rok za registraciju učešća je 06.09.2017. godine.

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, e-mail: gordanas@komorars.ba ili jelenat@komorars.ba).

Skip to content