Република Српска

Међународни пословни сусрети у оквиру конференције Chii Academy

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској, позива заинтересоване пословне субјекте да учествују на Међународним пословним сусретима у оквиру конференције Chii Academy, који ће се одржати 23. и 24. маја 2019. године у Грацу, Аустрија. Догађај је организован од стране компаније Perception Park и Европске мреже предузетништва Аустрије, а Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа је један од коорганизатора.

Chii Academy је први догађај и платформа посвећена трансферу знања између инжењера, ученика и корисника апликација у сектору хиперспектралног снимања. Chii Academy је посвећена индустрији хиперспектралног снимања и усмјерена је на техничке аспекте интердисциплинарног карактера. Хиперспектрално снимање је технологија која има више подручја примјене, на примјер у здравству, рециклажној индустрији, прехрани, дрвној индустрији и другим подручјима у вези са тим.

Програм  догађаја је подијељен на предавања, радионице и консултације са експертима.

Регистрација, као и  више информација у вези са догађајем, доступни су на службеној интернет страници догађаја: chiiacademy.com, а крајњи рок за регистрацију учесника је 22. мај 2019. године.

За све додатне информације будите слободни да нас контактирате.

Контакт особе у Републичкој агенцији за развој малих и средњих предузећа:

Дејан Шешлија, тел.: 066/714-313, имејл: dejan.seslija@rars-msp.org;

Александар Вуковић, тел.: 051/222-152, имејл: aleksandar.vukovic@rars-msp.org

Сања Радуловић, тел.: 051/222-157, имејл: sanja.radulovic@rars-msp.org;

Skip to content