Република Српска

Међународни пословни сусрети “Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event”

Девети пословни сусрети Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event, у оквиру међународног сајма хране RIGA FOOD (06-09.09.2017.), биће одржани 08.09.2017. године у Риги (Латвија). Сајам прехрамбене индустрије – RIGA FOOD који се одржава у периоду 06-09.09.2017. године у Риги највећи је сајам прехрамбене индустрије на Балтику. На сајму се представљају трендови развоја прехрамбене индустрије, а сваке године учествује велики број озбиљних и поузданих предузећа. На посљедњем 21. међународном сајму „RIGA FOOD 2016“ представило се више од 700 компанија из 35 земаља и 12 националних колективних штандова. На изложби је присуствовало више од 37.500 посетилаца и професионалаца из 40 земаља. Више информација о сајму доступно је на званичној веб презентацији сајма http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/.

Кроз билатералне састанке, Riga Food Enterprise Europe Network Brokerage Event даје компанијама могућност проналаска нових партнера и пословних могућности у прехрамбеном сектору, у смислу преноса нових технологија, комерцијалних споразума, подршке истраживању и развоју.

Привредна комора Републике Српске као члан Конзорцијума Европске мреже предузетништва Републике Српске – ЕУНОРС, један је од суорганизатора ових сусрета. Уколико сте заинтересовани за учешће на овим билатералним сусретима потребно је да региструјте профил своје компаније  на веб страници https://www.b2match.eu/rigafood2017 , гдје можете наћи и више информација о самом догађају, учесницима и сл. Рок за регистрацију учешћа је 06.09.2017. године.

Контакт особе у Привредној комори Републике Српске су Гордана Вишекруна и Јелена Родић (051 222 986, e-mail: gordanas@komorars.ba ili jelenat@komorars.ba).

Skip to content