Република Српска

Међународни пословни сусрети AgroB2B@NSFair

Развојна агенција Републике Српске у оквиру Европске мреже предузетништва позива све заинтересоване пословне субјекте да узму учешће у међународним пословним сусретима AgroB2B@NSFair који ће се одржати у оквиру 89. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, 24. маја 2022. године на Новосадском сајму, Конгресни центар „Мастер“. Организатор догађаја је Бизнис инкубатор Нови Сад и Привредна комора Србије у сарадњи са Новосадским сајмом.

Циљна група су произвођачи и трговци из сектора хране и пића, али је догађај отворен и за повезане секторе попут: пољопривредне механизације, ђубрива и средстава за заштиту биља, паковања, обновљивих извора енергије у пољопривреди, опреме за производњу и прераду хране, примијењене науке и истраживања итд.

AgroB2B@NSFair жели да подстакне пословну сарадњу изражену кроз већи обим размјене прехрамбених производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на трећим тржиштима, али и сарадњу у области размјене знања и технологије и посебно у унапређењу конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.

Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, који се ове године одржава 89. пут, представља водећи сајам из области агробизниса у централној и југоисточној Европи.
Учешће на догађају је бесплатно, а учесници сами обезбјеђују улазницу за сајам и покривају трошкове превоза и смјештаја у Новом Саду.

Пријаву за међународне пословне сусрете AgroB2B@NSFair можете извршити путем линка: agrob2b2022nsfair.b2match.io

Крајњи рок за пријаву је 20. мај 2022.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејлаeen@rars-msp.org

Skip to content