Република Српска

Мађарска компанија специјализована за дјечије играчке и опрему за игралишта на отвореном тражи произвођаче и добављаче БРXУ20221220008

Мађарска компанија специјализована за дјечије играчке и опрему за игралишта на отвореном тражи добављаче ван или унутар Европске уније. Интерес компаније је углавном опрема за игралишта на отвореном: дjечије играчке (тобоган, клацкалица, торањ за игру, љуљашка, жичара итд.), справе за фитнес на отвореном, гимнастичка сала, клупе, столови, ограде, канта за отпатке. Едукативне играчке: АР/ВР образовна опрема и симулатори за едукацију.

Дневна продаја се врши на веб продавницама и присутна је на тржиштима источне Европе. Како се компанија бави продајом образовне опреме и технологија уопште, тражи пословне партнере који производе ове производе како би имали позитиван утицај на дјецу и људе којима су потребни. Компанија тражи пословне партнере за дугорочну сарадњу, како би били у могућности да константно задовољавају потребе својих купаца. Заинтересовани су за сарадњу са партнерима који могу понудити нишне производе и истовремено периодичну/пројектну ексклузивитет (дугорочна ексклузивност).

Тражена техничка спецификација или стручност:

  1. Производи треба да буду у складу са прописима ЕУ (морају имати: ЦЕ сертификат, ЦОЦ, гарантно писмо);
  2. Сваки производ треба да има 3Д ЦАД модел како би га дизајнер једноставно могао да угради у нацрте за игралишта.

Потенцијални партнери треба да понуде квалитетне производе, конкурентне цијене и да буду отворени за источноевропско тржиште.

Skip to content