Република Српска

Конференција и радионица Европске мреже предузетништва и SMART4ALL Нови Сад, Србија, 6-7. јул 2022. (уживо и онлајн)

Европска мрежа предузетништва и SMART4ALL Х2020 пројекат суорганизују конференцију и радионицу посвећену промоцији дигиталне трансформације привреде и могућностима финансирања међународног трансфера технологија.

 

Догађај ће се одржати уживо у Новом Саду (Србија) и онлајн од 6. до 7. јула 2022 године са почетком у 09:00 часова.

 

Циљ радионице је да се одговори на централно питање зашто и како разумјети, користити, повезати, финансирати и профитирати од дигитализације и трансфера технологије, давањем опипљивих резултата и примјера из SMART4ALL услуга, достигнућа и могућности финансирања, конференције и радионица у њеном контексту, а која су усмјерена на мала и средња предузећа, стартапе, универзитете и ТТ институције у Централној и Југоисточној Европи које су укључене или траже дигиталне иновације у областима пољопривреде, заштите животне средине, транспорта, или МСП спремним да изграде дигитални начин размишљања.

 

Дневни ред конференције укључује, између многих занимљивих сесија, pitching догађај за одабране побједнике претходних FTTE и CTTE отворених позива, организован у циљу промоције експеримената апликације Pathfinder (PAEs) пред представницима неколико фондова ризичног капитала за стварање прилике за привлачење додатних средстава за њихов растући посао.

У оквиру конференције и у погледу 3. и последњег отвореног позива FTTE, биће понуђене презентације о смјерницама за припрему конкурсних приједлога и преглед овог позива у виду семинара/вебинара. Сви заинтересовани могу се пријавити за догађај путем образца https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwkhkrWd031mwk1kFnjpgx51Sh1O_0caGawbVoSjla6EQg/viewform.

 

НЕМА КОТИЗАЦИЈЕ И ТРОШКОВА ЗА БИЛО КОГА ОД УЧЕСНИКА.

 

За оне који се региструју за присуство уживо регистрација ће бити отворена до 29. јуна до 12:00 часова (подне). За онлајн учешће регистрација ће остати отворена до 4. јула до 12:00 часова (подне). Више о садржају конференције и радионица сазнајте овдје:

https://smart4allproject.eu/wpcontent/documents/Novi_Sad_Event_Announcement.pdf?_t=1655312999

 

 

Дневни ред у прилогу

 

Skip to content