Република Српска

ИНФОТЕХ – ЈАХОРИНА 2021 ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ

Позивамо заинтересоване пословне субјекте и њихове представнике да се пријаве за учешће на Пословним сусретима ИНФОТЕХ–ЈАХОРИНА 2021. Пословне сусрете ИНФОТЕХ-ЈАХОРИНА 2021 организује Универзитет у Источном Сарајеву, као члан Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС), у сарадњи са Организационим одбором XX међународног симпозијума ИНФОТЕХ-ЈАХОРИНА 2021 и партнерима из Европске мреже предузетништва Републике Српске, Републике Српске и иностранства. Пословни сусрети ИНФОТЕХ–ЈАХОРИНА 2021 се организују првог дана Симпозијума, 17.3.2021. у периоду од 13 до 15 часова, у хотелу Бистрица на Јахорини.

Учесници пословних сусрета ће имати прилику да успоставе нове контакте са потенцијалним пословним партнерима и да им кроз директан разговор презентују производе и услуге, иновативна рјешења и активности својих институција. Након онлине пријаве за учешће на пословним сусретима ИНФОТЕХ–ЈАХОРИНА 2021 XX međunarodni simpozijum INFOTEH-JAHORINA 2021 (rs.ba), пословни субјекти ће имати могућност да закажу састанак са другим пословним субјектима који су такође пријавили учешће XX međunarodni simpozijum INFOTEH-JAHORINA 2021 (rs.ba).

Учесници пословних сусрета ће такође имати могућност да присуствују и другим дешавањима у оквиру програма Симпозијума. Учешће на пословним сусретима ИНФОТЕХ–ЈАХОРИНА 2021 Б2Б је бесплатно. За учешће на другим догађајима у току Симпозијума, потребно је уплатити котизацију, као и остали учесници Симпозијума.

Поштовање епидемиолошких мјера је обавезно.

 

Skip to content