Република Српска

III Конференција предузетништва жена у Републици Српској

Привредна комора Републике Српске и Министарство привреде и предузетништва, у оквиру пројекта „ППЖ РС – Подршка предузетништву жена Републике Српске”, дана 25. септембра 2019. године, у Требињу, организује Трећу конференцију предузетништва жена у Републици Српској.

Мјесто одржавања Конференције: Културни центар Требиње, Трг палих бораца бр. 1. Требиње

Вријеме одржавања: 10:00 до 16:45 часова

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна путем линка:

http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/.

Рок за регистрацију је 20.09.2019. године.

Пројекат „ППЖ РС – Подршка предузетништву жена Републике Српске”, имплементира Коморски систем Републике Српске. Давалац гранта за реализацију пројекта је „ЕДА – Агенција за развој предузећа“ из средстава СИЕМ, а у оквиру пројекта „Европски оквир за развој стратегија и политика за МСП у БиХ – СБА БиХ“ који финансира Сида путем Амбасаде Шведске у БиХ.

Организација Конференције реализује се под окриљем Европске мреже предузетништва (Ентерприсе Еуропе Нетwорк), а подржана је и од стране Европске банке за обнову и развој (ЕБРД).

Основни циљ Конференције је промовисати женско предузетништво, охрабрити постојеће и будуће предузетнице за нове предузетничке пројекте, те кроз размјену искустава, унаприједити сарадњу жена предузетница у региону.

Програмом Конференције предвиђено је и одржавање мотивационог предавања, са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те двије панел дискусије кроз које ће бити представљена искуства предузетница из земље и региона, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона.

У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва биће организовани билатерални разговори регистрованих учесника.

Контакт особа у Привредној комори Републике Српске је Гордана Вишекруна (051 222 986, gordanas@komorars.ba).

 

Skip to content