Република Српска

Фокус на унапређењу маркетинга и продаје

Развојна агенција Републике Српске организовала је од септембра до децембра 2023. године нови циклус обуке из области продаје и маркетинга под називом „Продајно – маркетиншка академија за предузећа из Републике Српске“. Обука је одржана у Бијељини а знање из области продаје и маркетинга унаприједили су представници 11 привредних субјеката.

„Обука је одлична. Сигуран сам да ће знање које сам стекао у погледу односа са купцима, начин препознавања њихових потреба и рјешавања њихових проблема, унаприједити развој компаније“, каже Немања Бошковић из компаније „Royal Company“.

Највишом оцјеном квалитет обуке оцијенио је и власник предузећа „Домус ентеријери“ Немања Савић.

„Стекао сам велико знање о продаји и психологији купаца. Надам се повећању продаје и изградњи бољег односа са купцима“, истиче Савић.

И Жељана Савић из „ДРВО МЕХАНИКЕ“ је много научила током обуке.

„Много сам научила о маркетингу. Надам се да ће стечено знање да се примјени у пословању како би се унаприједио развој предузећа“, вјерује Жељана.

Ово је четврти пут да Развојна агенција Републике Српске организује Продајно – маркетиншку академију за предузећа коју је успјешно завршило 50 представника компанија широм Републике Српске.

Фокус едукације је на унапређењу пружања услуге купцима, повећању мотивације у продаји, одређивању приоритета, преговарању, управљању промјенама, алии стратешком планирању, дигиталниом маркетингу који је све заступљенији.

 

Skip to content