Република Српска

EIT Food Seedbed 2022 – бесплатан програм подршке за иновативне стартапе у пољопривредно – прехрамбеном сектору

EIT Food Seedbed подржава амбициозне предузетнике и новоформиране стартапе који дјелују у некој од области на које је EIT Food програм фокусиран:

– Одржива пољопривреда;

– Одржива аквакултура;

– Алтернативни протеини;

– Дигитална сљедивост;

– Циркуларни системи хране;

– Циљана исхрана.

Одабрани корисници ће добити стручну (обука и менторство) и финансијску подршку (до 6.000 евра да би олакшали активности тестирања тржишта и разговарали са више од 100 потенцијалних купаца, заинтересованих страна и крајњих корисника како би потврдили пословне идеје; плус могућност приступа  накнадном финансирању и подршци EIT Food  програма).

Програм се изводи на енглеском језику у пет европских центара: у Пољској, Сјеверној Ирској, Њемачкој, Шпанији и Данској.

Пројекат спроводи EIT Food, конзорцијум који укључује европске компаније, истраживачке институте и универзитете, организован у оквиру Европског института за иновације и технологију (ЕИТ), у саставу Европске комисије. EIT Food је највећа европска иницијатива која подржава иновације у пољопривредно-прехрамбеном сектору. EIT Food програме суфинансира Европска унија као дио програма Хоризонт Европа.

Региструјте се сада на: https://entrepreneurship.eitfood.eu/launch/

Пријаве се затварају 28. фебруара 2022. године.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

 

Skip to content